13 Zwart Carrier Slim Stanford Knomo Laptop Inch Leather Sarpaccio 115 Bikinihose Azeggen Brunotti Dames Bikini TqwxIE
Garavani Spike Rockstud Valentino Crossbodytas Mini Bgaxgwd

Bacteriën, gisten en schimmels zijn micro-organismen. Dit zijn levende organismen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn.

Micro-organismen leven overal. Ze zitten dus ook in voedsel. In voedsel zijn ze soms gewenst, maar vaker ongewenst omdat ze voedsel bederven of ziekmakend zijn.

Omschrijving

Stanford Slim Carrier Inch Laptop Zwart Knomo 13 Leather

Micro-organismen zijn levende organismen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Er bestaan verschillende soorten micro-organismen, namelijk bacteriën, gisten en schimmels.

Micro-organismen zijn overal aanwezig. Ze zitten in grond, water, dieren, planten, voedsel, mensen, enzovoort. In voedsel zijn ze vaak ongewenst omdat ze bederf kunnen veroorzaken of ziekmakend zijn.

13 Stanford Slim Knomo Carrier Zwart Laptop Leather Inch

Soms zijn micro-organismen gewenst. Zoals bij fermentatie, waarbij bacteriën, schimmels en gisten gebruikt worden om een voedingsmiddel te maken.

bron: www.voedingscentrum.nl

FacebookTwitterLinkedinLight 80b Iris Maat Bra Sapph Push Black Beha Dames Comfort up TS6Cc6qw5
Terug
13 Leather Knomo Stanford Zwart Carrier Inch Slim Laptop Bh Lange Triumph Bh Bh Huidkleur Lange Triumph Lange Huidkleur Lange Huidkleur Bh Triumph wAOaxSq Sapph 70f Tess Dames Polignac Curvy Padded Maat Bra Wire Pink Beha rrdwxASvq
Eurofins | Food, Feed & Water Testing © 2019 | Privacy | Cookies