Personal shopping, Styling & Make-up. 

anna-annaslab.jpg

Je eigen stijl vinden is belangrijk voor je zelfvertrouwen en hoe je op anderen overkomt.

Er wordt verondersteld dat iedereen zichzelf moet kunnen kleden maar gevoel voor kleur en vorm is een aanleg die niet iedereen heeft. Ik huur een accountant in omdat mijn cijfermatig inzicht niet optimaal aanwezig is, waarom geen stylist inhuren als je het moeilijk vind je te kleden? Het maakt je leven zoveel makkelijker!

Je zult zien dat als ik voor jou shop, het je geld bespaart!  

De kleur en stijladviezen gaan dieper dan alleen je buitenkant. Het gaat erom dat je jezelf aan de buitenwereld presenteert zoals je bent en je daardoor zelfverzekerd en blij voelt. Je zult verbaasd zijn hoe anderen op je reageren.  

Als je jezelf dan helemaal gelukkig en blij voelt met je eigen stijl, maakt een bij jou passende make-up het plaatje compleet. Ik ben professioneel make-up artist en wil je er graag bij helpen. 

Het maakt me gelukkig mensen mooi en blij te maken. En wil mn passie voor kleur en stijl graag met je delen.

Tot snel in mijn Lab!

-- Groetjes, Anna

 

Testimonials

"In de spiegel kijkend, mijn ogen glanzen, fonkelen, nieuwe zelfbewuste uitstraling.  

Vroeger kocht ik dure kleding die vaak niet optimaal bij elkaar paste... totdat ik Anna leerde kennen. Het begon met een kleuradvies en het werd een totale personal styling alle sets zijn met elkaar combineerbaar voor werk en privé precies passend om professioneel, vlot of creatief over te komen. Met Anna's ondersteuning is mijn leven vernieuwd Anna voelt aan, attent, vol humor, direct en eerlijk Anna herkent precies mijn smaak en maakt er een modebewuste bij mijn werk passende stijl van, zo ga ik elke dag lachend, plezierig, zelfbewust aan de slag. 

Ik verheug me nu al op de wintersets"

-Elisabeth Schlager 
Coach Duitse taal en cultuur

 


"Na het kleur- en stijladvies wat zeer uitgebreid en persoonlijk was, heeft Anna voor mij een garderobe geshopt. Na jarenlang niet flatterende kleuren te hebben gedragen was dit een echter eye-opener! Ze kijkt naar je figuur en je karakter en wist met haar oog voor detail een garderobe aan te meten die mij 'past', zowel qua vorm als kleur. Ik heb veel goede reacties gehad en voel me er bijzonder prettig in! Een metamorfose in stijl, waar ik bijzonder blij mee ben. Ik fleur er letterlijk en figuurlijk van op. Een echte aanrader en absoluut voor herhaling vatbaar."

-Ester van der Bijl
Creative Director Pootentieel bv


"Kreeg dit jaar als verjaardagcadeau van de kinderen een bon voor een stylingsadvies van Anna's Lab.Moest ik dit opvatten als een hint?Hoe dan ook het was een groot succes.Anna is bij mij thuis geweest en op mijn verzoek hebben wij mijn kasten uitgedund, leuke sets gemaakt en heb ik goede adviezen gekregen. Heb Anna ervaren als een symphatieke persoonlijkheid met een zeer goede smaak en een professionele aanpak. Volgend jaar ga ik Anna wederom consulteren. Kijk er nu al naar uit."

                                                                                   -Roos,   Gallerie houdster

  

"Ik ben mezelf mooier gaan vinden! 
Ongelooflijk wat je in een dag kunt leren, over kleuren, over stijl en over jezelf! Ik had op voorhand niet kunnen denken dat dit proces het verschil zou maken tussen 'vinden dat je er uitgeblust uitziet' en in de spiegel kijken en denken 'wow, ik mag er zijn'! Anna is nu in mijn gedachten als ik iets aantrek, iets nieuws koop en ook als ik me opmaak. Het goede gevoel waarmee je na het advies naar huis gaat blijft heel lang bij je. Alle adviezen die je krijgt zijn niet alleen waardevol omdat ze je behoeden voor de bekende miskopen, ze werken veel dieper. Het zelfvertrouwen dat je uitstraalt, de wetenschap dat je er goed uitziet hebben hun positieve uitwerking, zowel privé als zakelijk en dat is echt goud waard."

- Marieke Dorree
Owner Weekendbakery

  

Misschien herken je het. Kasten vol kleding. Je zou zo een eigen winkeltje kunnen beginnen en toch sta je elke ochtend vertwijfeld voor de kast. Of je trekt weer een ‘vertrouwd’ setje aan.

Anna bracht uitkomst. Na een persoonlijk kleur en stijl advies werd eerst m’n winkeltje kritisch gescreend en uitgedund. Vervolgens maakte Anna combinaties en liet me deze aantrekken inclusief schoenen en accessoires. Een aantal van deze combinaties zou ik nooit hebben bedacht maar pakten verrassend goed uit. Anna liet me ook inzien dat ik teveel in dezelfde tinten kocht en gaf me advies over aan te schaffen items om m’n garderobe verder te completeren. Een erg leuke en leerzame sessie. En gelukkig toch nog een excuus om te shoppen J

                                                                                                       -Annette Poot

                                                                                                     Directeur Pootentieel 

 

 


Anna is een sprankelende persoonlijkheid. Zij spreekt met zoveel enthousiasme en energie over haar lab en haar werk, dat ik geïntrigeerd raakte en een kleur- en stijladvies sessie bij haar geboekt heb. Hier heb ik zeker geen spijt van gekregen. Anna had me vooraf een opdracht voor thuis meegegeven, welke wij vervolgens in het analyse gesprek hebben doorgenomen. Op die manier kreeg ze een beter beeld van mij en kon ze het kleur- en stijladvies precies op mij afstemmen. Dankzij Anna, weet ik nu welke kleding het beste bij mijn figuur past en haar tips & tricks pas ik dagelijks toe. En de handige kleurenwaaier die ze me gaf, pak ik er vaak bij tijdens het shoppen. Anna, dank je wel voor je advies.

- Doortje Polen

 

Omdat ik het lastig vond zelf de kleuren uit te kiezen die bij mij pasten en ondanks een overvolle kast altijd het bekende foneem: Ik heb niks om aan te trekken, vond ik het na mijn bevalling tijd om hiervoor professionele hulp in te schakelen. Nu ik mama ben wil ik er nog steeds modieus uit blijven zien.Na lang zoeken kwam ik bij Anna terecht en al bij het eerste contact voelde ik mij op mijn gemak. Ik nam zelfs mijn baby van een paar maandjes oud mee en dat weerhield Anna er niet van om haar aandacht bij mij te houden en alle tijd voor het advies te nemen. 

Het kleur- en stijladvies was erg uitgebreid en tailor made passend bij mijn persoonlijkheid. Ik leerde meer over wat ik wel en juist niet moest doen om er op mijn best uit te zien.Aan het eind werd ik ook nog eens mooi opgemaakt.De volgende stap is de wardrobe planning. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit erg geslaagd zal zijn. Erg bedankt Anna.

 - S. Feriani
 tandarts

 

Om nou te zeggen dat ik slecht gekleed door het leven ging, niet echt. Maar dat ik hulp nodig had bij het ontdekken en kunnen verwoorden waarom het ene kledingstuk mij wel staat en het andere niet, was duidelijk. Daarnaast wilde ik advies over de kleuren die mij staan en hoe ik mij professioneel, maar toch fashionable kan kleden (want als zelfstandige is de eerste indruk een hele belangrijke factor). En dat is gelukt! Het moment dat Anna bij mij thuis kwam, was er meteen een klik. Feilloos voelde Anna mij aan en wist zij mij te doorgronden aan de hand van mijn persoonlijkheid, mijn figuur (uiteraard) en de speciale moodboard die ik gemaakt had in opdracht van Anna. En eerlijk gezegd zag ik vooraf op tegen al dat passen, want het was weer zo’n dag…. je weet wel, dat je jezelf aan alle kanten te dik vindt enzo. Maar dat gevoel was zo voorbij, want met een hoop humor, professionaliteit en gevoel voor stijl wist Anna mij zo op mijn gemak te stellen en geweldig te kleden, dat ik zonder problemen het ene setje na het andere aantrok. Ik ben nu heel veel goede tips en een nog beter gevoel voor wat mij staat rijker. Dank je wel Anna! 

En ik voel een dagje shoppen met jou eraan komen ;-).

 

Nancy van den Berg

Interim marketing- en communicatieadvies

Mijn dochter kocht steeds dezelfde kleren en vaak ook in dezelfde kleur. Toen ze jarig was (13) en kleedgeld wilde dacht ik: dit is het moment.  Van een styliste neem je veel meer aan dan van je moeder. En als je weet welke kleur je wel of niet staat maakt dat keuzes makkelijker. Handig voor een twijfelaar! Ze was er hartstikke blij mee. Sindsdien is er veel veranderd: ze heeft een basis gemaakt en vult die langzaam aan. Ze kiest gericht kleding die ze nog niet heeft. Dit bezoek is erg goed voor haar zelfvertrouwen geweest. Ze is helemaal ‘in charge’. Ook liggen er nauwelijks nog miskopen in de kast. (Dus zo ben je ook nog eens duurzaam bezig ;-)

Wat betreft mezelf: voor het ‘Anna tijdperk’ raakte ik in een winkel bij het zien van de hoeveelheid kledingstukken al in paniek. De moed zonk me meteen al in de schoenen: waar moet ik beginnen? Dat is voorbij. Ik weet nu welke prints, stoffen, kleuren en modellen ik links kan laten hangen. Die zijn niet voor mij bestemd. Dat is echt een opluchting. Ik koop heel gericht en ik ben door Anna gesteund in dat ik best weet wat me goed staat. Ik vind het nu leuk om kleding te kopen (nog steeds geen hobby) en voel me daarnaast een stuk zelfverzekerder. Dat doet Anna met je. Dankjewel Anna!

Clinty (Schrijfster) en Sien (scholier)

I think today I will pick up the shoes, I am excited!
Thanks for the nice shopping on Saturday...
Here my feedback: 


Normally I really don't like shopping. It is very hard for me to be patient enough to look through all the different kind of clothes to find something I like. Especially when I should find something for a special occasion. And when I had to find a dress for a première I Called for Anna
With Anna's help I found the perfect dress-even more- we found stockings, the wright underwear and the perfect shoes fitting the dress and  my special difficult feet.
She was very pleasant helping out, calm and fun. I had a good time with her!
Anna Breitner.  Director