Rugzak Hikelite Wandelrugzakken Zwart Osprey 18 Trekking amp; Sarpaccio 115 Bikinihose Azeggen Brunotti Dames Bikini TqwxIE
Sanita Pu Clogs Dames Open Sonja vwv7Cqa

Bacteriën, gisten en schimmels zijn micro-organismen. Dit zijn levende organismen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn.

Micro-organismen leven overal. Ze zitten dus ook in voedsel. In voedsel zijn ze soms gewenst, maar vaker ongewenst omdat ze voedsel bederven of ziekmakend zijn.

Omschrijving

Trekking Wandelrugzakken 18 Zwart amp; Hikelite Rugzak Osprey

Micro-organismen zijn levende organismen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Er bestaan verschillende soorten micro-organismen, namelijk bacteriën, gisten en schimmels.

Micro-organismen zijn overal aanwezig. Ze zitten in grond, water, dieren, planten, voedsel, mensen, enzovoort. In voedsel zijn ze vaak ongewenst omdat ze bederf kunnen veroorzaken of ziekmakend zijn.

18 Osprey Hikelite Zwart Wandelrugzakken Trekking Rugzak amp;

Soms zijn micro-organismen gewenst. Zoals bij fermentatie, waarbij bacteriën, schimmels en gisten gebruikt worden om een voedingsmiddel te maken.

bron: www.voedingscentrum.nl

FacebookTwitterLinkedinLeren Blouson Leren Blouson Met Modieuze Perforaties OSz6Oqpr4w
Terug
Osprey Rugzak Wandelrugzakken 18 Hikelite Zwart Trekking amp; 3in1 parka Dames Rainbow Lange Mouw 1CpCHwq malachite Jack Men large Lake Echo Wolfskin xxx qrOxSrIw
Eurofins | Food, Feed & Water Testing © 2019 | Privacy | Cookies