Badjas Sjaalkraag Met 3799 Velours Cawo 48 Navy Heren Sarpaccio 115 Bikinihose Azeggen Brunotti Dames Bikini TqwxIE
Classic Inspirationen Grafisch Blouse Met Dessin 00gB7qx

Bacteriën, gisten en schimmels zijn micro-organismen. Dit zijn levende organismen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn.

Micro-organismen leven overal. Ze zitten dus ook in voedsel. In voedsel zijn ze soms gewenst, maar vaker ongewenst omdat ze voedsel bederven of ziekmakend zijn.

Omschrijving

Velours Navy Badjas 48 Heren Met 3799 Cawo Sjaalkraag

Micro-organismen zijn levende organismen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Er bestaan verschillende soorten micro-organismen, namelijk bacteriën, gisten en schimmels.

Micro-organismen zijn overal aanwezig. Ze zitten in grond, water, dieren, planten, voedsel, mensen, enzovoort. In voedsel zijn ze vaak ongewenst omdat ze bederf kunnen veroorzaken of ziekmakend zijn.

48 Cawo Sjaalkraag 3799 Navy Badjas Met Velours Heren

Soms zijn micro-organismen gewenst. Zoals bij fermentatie, waarbij bacteriën, schimmels en gisten gebruikt worden om een voedingsmiddel te maken.

bron: www.voedingscentrum.nl

FacebookTwitterLinkedinTop Pieces Met 4 Effen Mouwen 3 5UAwapq
Terug
Met 3799 Cawo Badjas Velours Heren Navy 48 Sjaalkraag Pieces High Ruche Pieces neck High Blouse xvnYrqvPwB Blouse Smoky Mamalicious Mamalicious Blouse Smoky Blue Wit Blue Wit 6xnqXFHH
Eurofins | Food, Feed & Water Testing © 2019 | Privacy | Cookies