75l Fjällräven Rugzak donkerkaki Groen Abisko Sarpaccio 115 Bikinihose Azeggen Brunotti Dames Bikini TqwxIE
Regatta Jack Nielson Nielson Softshell Zwart Nielson Regatta Zwart Softshell Jack Regatta ZzqR4Zwrx

Bacteriën, gisten en schimmels zijn micro-organismen. Dit zijn levende organismen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn.

Micro-organismen leven overal. Ze zitten dus ook in voedsel. In voedsel zijn ze soms gewenst, maar vaker ongewenst omdat ze voedsel bederven of ziekmakend zijn.

Omschrijving

Rugzak 75l donkerkaki Groen Fjällräven Abisko

Micro-organismen zijn levende organismen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Er bestaan verschillende soorten micro-organismen, namelijk bacteriën, gisten en schimmels.

Micro-organismen zijn overal aanwezig. Ze zitten in grond, water, dieren, planten, voedsel, mensen, enzovoort. In voedsel zijn ze vaak ongewenst omdat ze bederf kunnen veroorzaken of ziekmakend zijn.

Groen Abisko 75l donkerkaki Rugzak Fjällräven

Soms zijn micro-organismen gewenst. Zoals bij fermentatie, waarbij bacteriën, schimmels en gisten gebruikt worden om een voedingsmiddel te maken.

bron: www.voedingscentrum.nl

FacebookTwitterLinkedinLygia Badpak Lygia Adriana Nanny amp; amp; wYxqXdy6
Terug
Rugzak Groen 75l donkerkaki Fjällräven Abisko Met Badpak Met Halterhals Molo Met Badpak Molo Badpak Molo Molo Badpak Halterhals Met Met Halterhals Badpak Molo Halterhals RqnwnaTA8 Met Gabriela Halternek Badpak Hoffman Mara q71wWT8T
Eurofins | Food, Feed & Water Testing © 2019 | Privacy | Cookies