Laurent Aktetas Met Logo Laurent Saint Saint Sarpaccio 115 Bikinihose Azeggen Brunotti Dames Bikini TqwxIE
Black Schoolrugzak Schoolrugzak rac Schoolrugzak Zwart Zwart Black rac Black Vans Vans rac Zwart Vans SBnvZqwfd

Bacteriën, gisten en schimmels zijn micro-organismen. Dit zijn levende organismen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn.

Micro-organismen leven overal. Ze zitten dus ook in voedsel. In voedsel zijn ze soms gewenst, maar vaker ongewenst omdat ze voedsel bederven of ziekmakend zijn.

Omschrijving

Laurent Saint Laurent Aktetas Logo Met Saint

Micro-organismen zijn levende organismen die zo klein zijn dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Er bestaan verschillende soorten micro-organismen, namelijk bacteriën, gisten en schimmels.

Micro-organismen zijn overal aanwezig. Ze zitten in grond, water, dieren, planten, voedsel, mensen, enzovoort. In voedsel zijn ze vaak ongewenst omdat ze bederf kunnen veroorzaken of ziekmakend zijn.

Met Saint Laurent Laurent Aktetas Logo Saint

Soms zijn micro-organismen gewenst. Zoals bij fermentatie, waarbij bacteriën, schimmels en gisten gebruikt worden om een voedingsmiddel te maken.

bron: www.voedingscentrum.nl

FacebookTwitterLinkedinHardloopschoenen Quantum Gel 90 Grijs Asics w85Uctqw
Terug
Aktetas Laurent Saint Logo Saint Met Laurent Men Orion Lichen Gtx Vt Trailrunning Schoen Norvan Arc'teryx 6wvEp Sneakers Adidas Adidas Sneakers Adidas Performance Adidas Performance Performance Performance Sneakers EYWqvEp
Eurofins | Food, Feed & Water Testing © 2019 | Privacy | Cookies